Nu aanmelden

Ontvang gratis achtergrondinformatie over onze leads!

Uw winst vergroten met IT leads?
Volledig transparant en van hoge kwaliteit
Nu direct aanmelden
Meld u aan en ontvang direct gratis informatie over onze leads!

Welkom bij Lelinga

Lelinga heeft als doelstelling de omzet van uw bedrijf te verhogen, door het leveren van zeer goede IT leads. Wij verzorgen leads voor leveranciers van ERP, CRM, BI, DMS en HRM systemen.

Wij brengen u alleen in contact met bedrijven die in de eindfase zijn van hun softwareselectie. U hoeft dus niet veel tijd en energie te steken in lange voortrajecten. Deze bedrijven willen een keuze maken voor een software leverancier en verwachten te worden benaderd voor een verkoopgesprek.

Wij geven aan al onze leads een meerwaarde door een gratis kwalificatie. Wij sturen u deze kwalificatie toe zodat u zelf kunt bepalen of de lead goed bij uw product past. Als u na het lezen van de kwalificatie in contact wil komen met het bedrijf, kunt u de lead kopen. U betaalt per afgenomen lead en er zijn geen verplichtingen tot koop. Meld u aan, dan ontvangt u direct kwalificaties van beschikbare leads.

U komt alleen in contact met bedrijven die op het moment een keuze maken tussen leveranciers. Ze wachten op contact van een selectie van leveranciers.
Ontvang informatie over de leads en bepaal dan zélf of u deze geschikt vindt voor uw bedrijf! In onze gratis kwalificaties vindt u details zoals de branche, het budget en de wensen van het bedrijf.
U betaalt alleen een eenmalig bedrag wanneer u een lead afneemt. De kosten hangen af van de grootte van de lead.
Lelinga heeft marketing campagnes in 7 Europese landen. U kunt op postcode niveau aangeven waar u leads wilt ontvangen.

Ontvang gratis achtergrondinformatie over onze leads!

Nu aanmelden